Om oss

Sticky Beat är en digital innovationsbyrå grundad 2006 i den djupa värmländska skogen.

Vår mission är att utveckla den bästa möjliga digitala upplevelsen för våra kunder och deras användare. Vi uppnår detta genom att vara trogna vårt DNA: “Vi älskar morgondagen”.

Att vara nyfiken, alltid expandera våra metoder, applicera våra konceptprinciper och i slutändan förflytta användaren digitalt från A till B. Med storytelling, design, programmering, kunskap och en hel del passion.

Vi använder alla tillgängliga teknologier, speciellt de framväxande och vi låter dem aldrig begränsa oss. Historien vi berättar är alltid grunden från vilken vi skapar upplevelsen.

Vi brinner för den ultimata slutanvändarupplevelsen. För Sticky Beat betyder det möjligheten att skapa betydelsefulla, roliga och lönsamma lösningar för våra kunder och partners. Det betyder förflyttning i uppfattningar och att expandera medvetanden. Resultatet är alla typer av digitala lösningar. Varför inte en interaktiv banner, en inspirerande hemsida, en disruptiv mobil app eller ett innovativt snabbköspel som får människor att glömma tiden.

Är du sugen på en fika, har en bra idé eller bara vill snacka lite lösningar? Kika in på något utav våra kontor. Söker du en speciell person så finns kontaktinfo till samtliga här.

Behöver du en banner, digital skärm eller kampanjsida? Besök vår kompanjon: