Vi älskar att sätta oss in i nya perspektiv och lära oss nya saker. Det bästa sättet är att umgås med andra! Kunder, samarbetspartners och andra vänner.

 • Matilda Maersk-Möller

  "Fryshuset gör det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen. StickyBeat har hjälpt oss att göra våra webbar till viktiga verktyg i vårt arbete framåt. StickyBeat visar alltid stor förståelse för vår situation som ideell organisation och deras agila arbetssätt gör att vi alltid hittar fram till lösningar som passar oss. I vårt arbete med StickyBeat kan vi alltid räkna med snabb respons, tydliga upplägg, kreativa idéer och de är en bra stöttepelare i det digitala landskapet."

  Matilda Maersk-Möller

  Digitala kanaler Stiftelsen Fryshuset

 • Markus Sjöholm

  "I alla relationer så är den ingrediens som får mest betydelse det “lilla extra” eller bättre översatt “passion” för det man gör. Med Sticky Beat så får man en daglig dos av denna ingrediens. SSG jobbar med människan och individen i fokus och i relationen med Sticky så kan man alltid räkna med att man får en ärlig kommunikation, kul samarbete, ett bollplank i världsklass, frön som blir till fullvärdiga tjänster - allt på basis med kärleken till individen. Enastående!"

  Markus Sjöholm

  Tjänsteägare SSG OnSite