Vill du vara med?

Just nu söker vi efter en Digital Kreatör men även om den rollen inte passar in på dig är vi är alltid nyfikna och kanske är du den person som vi saknar.

Om oss

Sticky Beat är en samling av nyfikna individer som älskar morgondagen. Tillsammans utgör vi en digital innovationsbyrå som älskar att utforska hur teknik och människor kan interagera med varandra för att skapa magi. 

Våra uppdrag

Tillsammans med företag och organisationer tar vi oss an deras digitala utmaningar på ett roligt och klurigt sätt. Vi skapar viktiga och engagerande upplevelser som bidrar till tydlig förändring och förbättring för våra kunder.

Vår filosofi

Vi tror på människor som är nyfikna, vill utvecklas och aldrig ser sig som fullärda. Människor som vill förändra och förändras. Som själva tar ansvar, initiativ och ber om hjälp när de behöver. Individer som älskar att befinna sig strax utanför komfortzonen och som är bekväma med att utforska nya system och metoder tillsammans med andra.

På Sticky Beat har vi valt att bygga en företagskultur som premierar kreativitet, kvalitet på leverans och trivsel på jobbet. Vi jobbar helt utan tidrapportering eller andra kontrollsystem eftersom vi anser att det dödar autonomi, arbetslust och drivkraft. Vi är övertygade om att vi på det här sättet bäst skapar värde för våra kunder.

Ja vad roligt, jag vill vara med!

Kul, skicka oss ett Hej! och en spontan ansökan till vår Slack-kanal #joinstickybeat (du skickar dit genom att maila join@stickybeat.se) eller så skickar du till michael@stickybeat.se om du vill vara lite mer anonym.

Vi vill gärna att du berättar om:

  • Vem du är och varför du vill hänga med oss på dagarna.
  • Hur en bra vecka på Sticky Beat ser ut när du är här och har kommit in i ett flow.
  • Dina drömkunder och drömprojekt.

Vem söker vi?

Just nu söker vi efter en Digital Kreatör men även om den rollen inte passar in på dig är vi är alltid nyfikna och kanske är du den person som vi saknar.